Matpriskollen

Om matpriskollen

Detta är en helt oberoende och gratis matprissajt och app för konsumenternas bästa.

Den grundades 2010 av Håkan Fagerberg och Ulf Mazur.

Problemet vi vill lösa, är att väldigt många, liksom vi själva, tröttnat på att lagra och sedan slänga högarna av reklamblad. Totalt ofattbara 200.000.000 kg reklamblad årligen. Men utan reklambladen missar du alla fina erbjudanden.

Nu kan du enkelt se erbjudanden från de matbutiker i Sverige som du är intresserad av. Vi grupperar varorna i varugrupper och du kan skapa inköpslistor och enkelt få receptförslag. Genom att använda Matpriskollen kan du spara många 1000-lappar varje år. Våra appar för både iPhone och Android, har ännu mer funktionalitet och växer snabbast. Ladda ner den via AppStore eller Play Google.

Vi vill att du hjälper oss i arbetet med att utveckla sidan och framför allt apparna? Sprid kännedom om att gratistjänsten Matpriskollen finns, till dina vänner och bekanta. Vi vill minimera reklam på sidan för att det ska vara enklare för dig att hitta. Vi kommer dock gärna ha information från leverantörer och butiker om nyheter inom dagligvaror, om de ger dig ett bra "prova-på-erbjudande" förstås!

Hjärtligt välkommen till Matpriskollen!